"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 01/09/2005

El PSM vol que Rosa Puig expliqui per què s’ha creat una delegació del Govern al marge de la llei de cooperació

NULL

El PSM ha demanat a la consellera Puig que expliqui per què la Conselleria de Presidència i Esports ha creat per decret la delegació del Govern de les Illes Balears per a la Cooperació al Desenvolupament quan la Llei de Cooperació aprovada pel Parlament de les Illes Balears el passat 14 de juny no preveia cap organisme d’aquesta naturalesa. Joana Lluïsa Mascaró, diputada del PSM al Parlament de les Illes Balears manifesta que “la llei no parla en cap moment de la creació d’una delegació del Govern per a la Cooperació. Això s’ho han tret de la màniga. Ens resulta molt estrany que el Parlament aprovi una Llei de Cooperació i que, tan sols un mes i mig més tard, la conselleria de Presidència aprovi per decret la creació d’un nou organisme de cooperació sense tenir en compte ni anomenar per res la nova llei”.

La diputada del PSM també apunta que “resulta sorprenent que el mateix dia que es publica el decret de creació de la delegació del Govern per a la Cooperació (BOIB del 6 d’agost) es faci també el nomenament del batle de Mancor, Bernadí Coll (PP) com a nou delegat de cooperació, amb rang  de director general”. Segons Mascaró “tampoc no pareix que el mes d’agost sigui el més indicat per anomenar un nou alt càrrec del govern”.

Joana Lluïsa Mascaró critica que la Conselleria de Presidència i Esports hagi anomenat un nou delegat del Govern en matèria de cooperació quan ja existeix la figura del Director General de Cooperació, que és qui hauria de coordinar aquests assumptes. En aquest sentit, la diputada nacionalista considera esperpèntic que el Govern de les Illes Balears tengui en nòmina a dos “directors generals” de cooperació. Segons Mascaró, “com ja és tristament habitual en aquest Govern, podríem trobar-nos en un nou cas de ‘col·locació’ d’un càrrec municipal del Partit Popular a càrrec dels pressupostos generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: