"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 01/09/2005

El PSM vol que Rosa Puig expliqui per qu猫 s鈥檋a creat una delegaci贸 del Govern al marge de la llei de cooperaci贸

NULL

El PSM ha demanat a la consellera Puig que expliqui per qu猫 la Conselleria de Presid猫ncia i Esports ha creat per decret la delegaci贸 del Govern de les Illes Balears per a la Cooperaci贸 al Desenvolupament quan la Llei de Cooperaci贸 aprovada pel Parlament de les Illes Balears el passat 14 de juny no preveia cap organisme d鈥檃questa naturalesa. Joana Llu茂sa Mascar贸, diputada del PSM al Parlament de les Illes Balears manifesta que 鈥渓a llei no parla en cap moment de la creaci贸 d鈥檜na delegaci贸 del Govern per a la Cooperaci贸. Aix貌 s鈥檋o han tret de la m脿niga. Ens resulta molt estrany que el Parlament aprovi una Llei de Cooperaci贸 i que, tan sols un mes i mig m茅s tard, la conselleria de Presid猫ncia aprovi per decret la creaci贸 d鈥檜n nou organisme de cooperaci贸 sense tenir en compte ni anomenar per res la nova llei鈥.

La diputada del PSM tamb茅 apunta que 鈥渞esulta sorprenent que el mateix dia que es publica el decret de creaci贸 de la delegaci贸 del Govern per a la Cooperaci贸 (BOIB del 6 d鈥檃gost) es faci tamb茅 el nomenament del batle de Mancor, Bernad铆 Coll (PP) com a nou delegat de cooperaci贸, amb rangde director general鈥. Segons Mascar贸 鈥渢ampoc no pareix que el mes d鈥檃gost sigui el m茅s indicat per anomenar un nou alt c脿rrec del govern鈥.

Joana Llu茂sa Mascar贸 critica que la Conselleria de Presid猫ncia i Esports hagi anomenat un nou delegat del Govern en mat猫ria de cooperaci贸 quan ja existeix la figura del Director General de Cooperaci贸, que 茅s qui hauria de coordinar aquests assumptes. En aquest sentit, la diputada nacionalista considera esperp猫ntic que el Govern de les Illes Balears tengui en n貌mina a dos 鈥渄irectors generals鈥 de cooperaci贸. Segons Mascar贸, 鈥渃om ja 茅s tristament habitual en aquest Govern, podr铆em trobar-nos en un nou cas de 鈥榗ol路locaci贸鈥 d鈥檜n c脿rrec municipal del Partit Popular a c脿rrec dels pressupostos generals de la Comunitat Aut貌noma de les Illes Balears鈥.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: