"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 31/08/2005

Els JEN commemoren el Dia Internacional de la Solidaritat

NULL

Els Joves d’Esquerra Nacionalista commemoren el dia internacional de la solidaritat i insten els poders públics a promoure polítiques reals de solidaritat per pal·liar les desigualtats socials i econòmiques que existeixen a la nostra societat i al món.

El secretari general dels JEN, Francesc Garcies declara que “les institucions públiques han de fomentar les polítiques de solidaritat cap als més desafavorits” i afegeix que aquestes polítiques han d’anar adreçades “tant a les regions del món que estan menys desenvolupades, com a les persones que ens envolten als nostres pobles i ciutats i que viuen en pitjors condicions”. Garcies recorda que els JEN “exigim que s’eradiqui la pobresa extrema i la fam, i que aquesta misèria s'ha de combatre amb plantejaments de solidaritat i desenvolupament”.

Els JEN aposten per una solidaritat “que s’allunyi de pràctiques caritatives i que es basi en donacions”, segons els joves nacionalistes la vertadera solidaritat és aquella “que permet a aquells més desafavorits arribar a aconseguir un desenvolupament social i econòmic més favorable”.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: