"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 06/07/2005

El PSM proposa que a les rehabilitacions de les cases de possessi贸 es considerin els seus usos primitius

NULL

L鈥橢quip de Govern municipal t茅 previst la rehabilitaci贸 i remodelaci贸 de diferents possessions i edificacions a diversos indrets de Palma per tal de destinar-los entre d鈥檃ltres usos a casals de barri.

Pel Grup Municipal del PSM 茅s important que pels projectes de rehabilitaci贸 i de realitzaci贸 d鈥檃ctivitats es tenguin en compte les caracter铆stiques i usos pels quals varen ser constru茂ts per tal que, a m茅s de mantenir el car脿cter d鈥檃questes edificacions, es puguin recuperar i donar a con猫ixer activitats que un temps s鈥檋i realitzaven.

鈥淟a idea 茅s que cada un d鈥檃quests indrets sigui un punt de refer猫ncia i lloc de trobada intergeneracional, que cohesioni el barri i permeti la conservaci贸 i transmissi贸 de les activitats relacionades amb els usos de les antigues possessions, adaptant-les a la demanda actual. Podria ser el manteniment d鈥檜n espai per a activitats agr铆coles, jardineria, compostatge, etc.鈥, ha manifestat Maria Costa.

鈥淎ix铆 mateix el que volem manifestar a l鈥橢quip de Govern 茅s el nostre rebuig a la uniformitzaci贸 dels espais de la ciutat i a instar a que es mantengui la mem貌ria i la fesomia de la nostra ciutat aprofitant el potencial d鈥檃questes edificacions per usos l煤dics, educatius, etc.鈥

Aquestes construccions s贸n les Cases de Son Ametller, la possessi贸 de Son C脿noves, la de Son Flor, la de Son Peret贸, ... Pels nacionalistes 茅s important que s鈥檃profiti el potencial d鈥檃questes construccions, que es mantengui la seva configuraci贸 origin脿ria i que s鈥檃profitin les seves caracter铆stiques per a destinar-les a activitats de natura o que s鈥檋i adiguin (conservaci贸 dels horts, poder fer activitats de compostatge, tenir en compte la pres猫ncia d鈥檃nimals a les cases,-granges escola o activitats relacionades, etc.-

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: