"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/03/2002

El PSM-Entesa Nacionalista està a favor del desviament del tren per fora del nucli urbà de Petra

El PSM dóna total suport a l’ajuntament de Petra en l’aposta perquè el traçat del tren al seu pas per aquesta localitat no sigui el que hi havia antigament, ja que aquesta solució suposaria passar pel mig del poble.

En aquest aspecte el PSM demana al Govern que sigui respectuós amb el parer de la gran majoria del poble de Petra, respectant així la sobirania municipal que en aquest tema votà per unanimitat dels presents per un traçat alternatiu que no passés pel centre del poble. De fet l’opció que demanda el consistori respon a un projecte propi de la conselleria d’Obres Públiques, que ara, i després de canviar de titular, troba que no és adient.

El PSM lamenta aquest canvi de postura de la conselleria, i demana als seus responsables que acceptin l’opció que el poble de Petra va triar com a millor per a ells, sempre dins les possibilitats que oferí la mateixa conselleria.

El PSM convida a la Conselleria d’Obres Públiques a atendre el més aviat possible les demandes fetes des de l’ajuntament petrer per tal d’accelerar al màxim la posada en marxa del nou traçat ferroviari.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: