"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 07/03/2002

El PSM-Entesa Nacionalista considera necess脿ria la derogaci贸 de l鈥檃ctual llei de camps de golf

<>El PSM-Entesa Nacionalista considera necess脿ria la derogaci贸 de l鈥檃ctual llei de camps de golf, de l鈥檃ny 1988, de cara a garantir amb fermesa que tant els existents, com els que poden optar a construir-se en endavant, compleixin els requisits que es plantegen al Pacte de Progr茅s firmat el 1999.

En aquest sentit, el PSM reitera la necessitat de posar en marxa una morat貌ria de camps de golf mentre tant es redacta el Pla Director, aspecte que si est脿 especificat al Pacte de Progr茅s. Aix铆 les coses, el PSM creu necess脿ria la derogaci贸 de l鈥檃ctual llei de camps de golf, que facilita no nom茅s la instal路laci贸 d鈥檃quests equipaments esportius, sin贸 que tamb茅 regula l鈥檕ferta complement脿ria que a ells es vincula. En aquest sentit el PSM creu innecess脿riament complicat redactar un Pla Director que compleixi les directius signades al Pacte de Progr茅s, amb una llei com la del 1988 en vigor i, per tant, considera impl铆cit en el Pacte signat la derogaci贸 de la llei.

De fet el PSM recorda que en la redacci贸 de l鈥檃vantprojecte de llei de derogaci贸 de la llei de camps de golf, la Conselleria d鈥橭bres P煤bliques exposava les raons per a dur-la a terme. Unes raons que el PSM troba del tot correctes i encertades, com ara el fet que tots els camps de golf s鈥檋an de regar amb aigua depurada, no nom茅s de nova creaci贸, sin贸 que aquells que ja existien abans del 88, als quals s鈥檃torgava un per铆ode d鈥檃daptaci贸 de tres anys. El PSM es mostra sorpr猫s i lamenta que el PSOE hagi fet anques enrera manifestant ara que aquesta derogaci贸 no 茅s necess脿ria.

Aix铆 les coses el PSM considera adient una reconsideraci贸 respecte aquest tema, aix铆 com la posada en marxa d鈥檜na morat貌ria de camps de golf, pr猫via a la redacci贸 del Pla Director, que en qualsevol cas ha d鈥檌ncloure les l铆nies ja establertes al Pacte de Progr茅s.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: