"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 08/06/2005

ENE reclama el cobriment de la piscina de Santa Gertrudis i la generalitzaci贸 de punts verds al municipi de Santa Eul脿ria

L鈥橢ntesa Nacionalista i Ecologista d鈥橢ivissa (ENE) reclama a l鈥橝juntament de Santa Eul脿ria que procedeixi a cobrir la Piscina Municipal de Santa Gertrudis el m茅s prompte possible i recrimina al PP que f茅s aquesta infrastructura esportiva sense haver-ne previst un sostre des del principi.

El regidor de l鈥橢ntesa (ENE) a Santa Eul脿ria, Joan Carles Clap茅s, ha presentat per al proper Ple del Consistori aquesta moci贸. En ella, lamenta que l鈥檃lt cost de la instal路laci贸 (800.000 E) no es vegi compensat per la utilitzaci贸 de la piscina, at猫s que el seu estat descobert nom茅s fa possible que es pugui gaudir durant uns pocs mesos al cap de l鈥檃ny. A la vegada, el fet d鈥檈star descoberta comporta que s鈥檋i hagin produit actes vand脿lics en el seu interior.

A la vegada, Clap茅s critica que "Pere Palau i Vicent Guasch (PP) anunci脿ssin el dia de la seua inauguraci贸 鈥搇鈥檃gost de 2003- que s鈥檈xecutaria el seu cobriment de forma immediata. Han passat dos anys i les coses segueixen igual. El PP 茅s especialista en no planificar convenientment les infrastructures, com ha passat recentment en l鈥檃mpliaci贸 de cr猫dit per a la construcci贸 de l鈥橝uditori".

En una altra moci贸, l鈥橢ntesa (ENE), insta l鈥橝juntament de Santa Eul脿ria a crear punts verds per al reciclatge a tots els nuclis urbans del municipi. Segons Clap茅s, la manca de contenidors per a reciclatge 茅s desesperant i, en ocasions, simplement no s鈥檈n troben; a m茅s, el seu nombre est脿 molt per sota del nivell de comprom铆s social amb el reciclatge que s鈥檋a anat adquirint. En aquest sentit, Santa Eul脿ria a penes disposa de contenidors en un territori amb molts nuclis habitats dispersos.

Clap茅s aposta per donar import脿ncia a la tria de residus en origen i a estimular la gent a qu猫 ho faci, amb els conseg眉ents guanys econ貌mics, socials i ambientals. En la moci贸, els nacionalistes demanen la creaci贸 de punts verds per al reciclatge de paper, cart贸, vidre i envasos lleugers i la posada en marxa de campanyes conscienciadores. Clap茅s lamenta que "en mat猫ria ambiental, el PP de Santa Eul脿ria no ha fet els deures; el seu grau d鈥檌nversi贸 en aquest sentit 茅s nul i sempre hem d鈥檈star des de l鈥檕posici贸 reclamant que estigui a l鈥檃l莽ada d鈥檜n ajuntament del segle XXI".

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: