"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 08/06/2005

El PSM acusa Ajuntament, Govern i Consell de prioritzar valors urbanístics en el Centre Esportiu de Calvià

El PSM acusa l’Ajuntament de Calvià, el Consell de Mallorca i el Govern de les Illes Balears de prioritzar els interessos urbanístics per davant de l’interès esportiu i social alhora de dur a terme el Centre de Tecnificació Esportiu de Calvià. Els nacionalistes critiquen que el Consorci “Centre de Tecnificació Esportiva Calvià”, format per les tres institucions, hagi rebutjat les al·legacions presentades pels nacionalistes en les quals demanaven que es modificàs el projecte inicial del Centre per tal d’eliminar la previsió d’un centenar de places residencials, una macroàrea comercial i un nou camp de golf.

Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, considera absurd que un municipi amb més de 200.000 places en el seu planejament i cinc camps de golf construïts pretengui ampliar les hectàrees destinades a aquestes instal·lacions, al·legant la construcció d’un Centre d’alt rendiment. Per això, el portaveu nacionalista demanarà al Consell que rectifiqui la posició del seu representant en el Consorci i que es desmarqui de la desestimació de les al·legacions, així com que desmenteixi l’afirmació del Consorci de què tot plegat es duu a terme per dar compliment al Pla Territorial de Mallorca.

Per la seva banda, Manel Moyà, portaveu del PSM a Calvià, explica que “des del PSM valoram positivament la creació d’un centre d’alt rendiment, però consideram imprescindible redimensionar el projecte. No té sentit que el projecte prevegi una residència de cent places. Calvià compta amb places d’allotjament suficients en temporada baixa per tants d’esportistes com es vulgui i no necessita més creixement en places turístico-residencials, per la qual cosa demana al Batle que rectifiqui les previsions inicials”.

El PSM també demanarà al Govern la rectificació de la seva posició i vol aclarir com afectarà l’anunciada moratòria de superfícies comercials a l’àrea comercial del Centre d’Alt Rendiment que, paradoxalment, promou el propi Govern.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: