"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 06/06/2005

El PSM exigeix una investigació a fons sobre els atemptats contra el Bosc de la Memòria

El PSM demana una investigació policial a fons sobre els atemptat contra el Bosc de la Memòria, en la Via de la República a Bendinat (Calvià). Els nacionalistes recorden que aquesta és la cinquena vegada que el jardí que honora les víctimes de la Guerra Civil ha sofert atacs d’aquesta naturalesa.

El PSM considera intolerable que l’ajuntament de Calvià vulgui descartar el mòbil polític que amb tota probabilitat s’amaga darrera d’aquests atemptats. Els nacionalistes no accepten de cap manera les explicacions del tinent-batle de Calvià, Bartomeu Bonafé, qui ha qualificat les agressions de simple “gamberrisme”. Lluny de la hipòtesi del PP de Calvià, el PSM creu darrera d’aquestes agressions podrien amagar-se grups d’extrema dreta i nostàlgics del franquisme. És per això, que els nacionalistes demanen que no se passi per alt si no que s’endegui una investigació amb tots els mitjans a l’abast i, en trobar-se els culpables, se’ls condemni a sufragar el mal realitzat.

Per altra banda, el PSM també demana les administracions afectades, i en especial al Delegat del Govern, que s’adoptin les mesures eficients per evitar la reiteració d’aquests atemptats ideològics o que, com a mínim, no quedin impunes.

Per últim, el PSM exigeix a una immediata rehabilitació de l’espai per garantir la dignitat de la memòria de les víctimes republicanes a la qual està dedicat.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: