"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 03/06/2005

El PSM acusa la Conselleria d’Educació d’alterar seriosament el funcionament dels centres educatius

El PSM acusa la Conselleria d’Educació de ser la única culpable d’alterar seriosament el funcionament dels centres educatius, modificar els currículums i el nivell d’exigència del coneixement de català a 4t d’ESO. Segons els nacionalistes, “és patent la manca de confiança entre professorat i conselleria, després de la permanent actitud d’enfrontament amb els docents que mostra la Conselleria d’Educació”.

Gabriel Vicens, secretari general del PSM, afirma que “la conselleria del senyor Fiol demostra un gran desconeixement del nivell de coneixement de català als diferents cursos d’ESO i dels nivells d’acreditació de títols en llengua catalana”. Els nacionalistes recorden que el passat 25 de febrer varen presentar una proposició no de llei al Parlament de les Illes Balears en la qual demanaven el cessament del director general de política lingüística, Miquel Melià. Des del PSM reiteren la seva petició, a l’espera que la proposició pugui ser discutida.

El PSM recorda que l’equiparació del nivell C amb la titulació d’ESO és incoherent i errònia. Els nacionalistes afirmen que aquesta devalua el nivell C de català, crea greuges comparatius amb les persones que han fet l’esforç d’obtenir aquesta titulació i crearà disfuncions importants en els centres educatius. En aquest sentit, des del PSM consideren que “el professorat de català únicament està posant de manifest la irracionalitat d’aquesta mesura i adverteix de les conseqüències perjudicials que pot crear en els centres educatius”.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: