"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 01/06/2005

El PSM denuncia que la Comissi贸 de Seguiment del Pla Territorial no s鈥檋a reunit a 5 mesos de la seva aprovaci贸

El PSM denuncia que la comissi贸 de seguiment del Pla Territorial de Mallorca no s鈥檋a reunit despr茅s de 5 mesos d鈥檈ntrada en vigor de la norma urban铆stica. Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, ha sol路licitat per escrit al Consell de Territori, Bartomeu Vicens, que convoqui la comissi贸 per tal d鈥檃nalitzar la reacci贸 que ha provocat l鈥檃provaci贸 del Pla i, en concret, els 140 recursos contenciosos administratius que s鈥檋an presentat en la seva contra.

Aix铆 mateix, els nacionalistes volen que el Conseller presenti davant la Comissi贸 les iniciatives sobre reconversi贸 territorial en les que estigui treballant (si 茅s que treballa en cap) i, en concret, com afecta el Pla al desenvolupament del PERI de la Marina de Calvi脿. En aquest sentit, el PSM recorda que l鈥檈xecuci贸 de les reconversions territorials previstes en el Pla necessiten d鈥檜n desplegament normatiu addicional i que el Conseller es va comprometre a debatre鈥檒 en una comissi贸 plural de seguiment.

El PSM es manifesta contrari a l鈥檈xecuci贸 de noves urbanitzacions en el litoral o la creaci贸 de nous nuclis, amb 鈥渓鈥檈xcusa falsa鈥 de la reconversi贸 territorial, per貌, en canvi, considera interessants algunes de les previsions del Pla si tenen conseq眉猫ncies d鈥檈sponjament reals. Respecte dels dubtes sobre l鈥檈fic脿cia i la mec脿nica de les 脿rees de reconversi贸 territorial diferides, el PSM considera significativa la pol猫mica entre l鈥檃juntament de Calvi脿 i el Consell amb motiu de sa Marina de Magalluf.

Finalment, Antoni Alorda confia que una reflexi贸 sobre el Pla permeti actuar en la protecci贸 territorial del litoral i el s貌l r煤stic en el sentit que es va demanar en la manifestaci贸 del 14F i en la l铆nia en la que estan coincidint destacats representants de l鈥檈mpresariat hoteler.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: