"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 27/05/2005

El PSM considera que Enrique Múgica no reuneix condicions per exercir de Defensor del Poble

El PSM considera que Enrique Múgica no reuneix les condicions necessàries d’objectivitat i imparcialitat per poder exercir com a Defensor del Poble. Els nacionalistes qüestionen el resultat de la gestió de Múgica al capdavant de l’Oficina del Defensor del Poble en aquests darrers 5 anys, que el PSM valora negativament i, per la qual, en el seu moment, va demanar a Múgica que abandonàs les seves funcions.

Entre les nombroses declaracions contràries a tot nacionalisme, tret de l’espanyolista, el PSM destaca l’equiparació que féu, essent Defensor del Poble, entre nacionalisme i terrorisme. Els nacionalistes consideren que aquestes manifestacions, impròpies d’un càrrec com és el de defensor del poble, varen deixar clar el tarannà  d’Enrique Múgica i que no està capacitat per exercir un càrrec que precisa d’un consens i d’una sensibilitat molt especial.

En aquest sentit, el PSM considera que les manifestacions de Enrique Múgica i la seva reelecció com a defensor del Poble són una burla a la tasca que han realitzat durant anys els partits nacionalistes de tot l’estat en favor de la democràcia, la llibertat i la dignitat de les persones.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: