"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 26/03/2021

El PSM-Entesa reelegeix Bel Busquets com a secretària general i reforça el seu compromís amb MÉS per Mallorca

Busquets: “El PSM es posa a disposició de MÉS per Mallorca, que recorre el seu camí per convertir-se en un únic subjecte polític”El PSM-Entesa ha celebrat aquest divendres horabaixa el seu 25è Congrés. Ha estat de forma telemàtica, a través d'una emissió en streaming i una plataforma de votació online. El partit ha reelegit la seva secretària general, la també vicepresidenta del Consell de Mallorca Bel Busquets. La secretària d'Organització i Finances serà Joana Aina Campomar. Les dues dirigents formaran la Junta Gestora juntament amb set vocalies: Marta Carrió, Ruth Mateu, Magdalena Perelló, Joan Francesc Canyelles, Llorenç Carrió, Sebastià Llodrà i Joan Josep Mas 'Collet'.

Durant el discurs de cloenda, Bel Busquets ha recordat que “des de l'inici, el PSM-Entesa es converteix en un dels puntals de MÉS per Mallorca, amb la intenció de dotar la ciutadania organitzada d’un nou i més eficaç instrument de transformació cap a una societat més justa, sostenible i amb capacitat de decidir el seu futur”.

Ara, ha dit la reelegida secretària general, “el PSM manté la seva estructura mínima per a una gestió eficient de l’organització: militància, patrimoni, gestió econòmica. Mentrestant MÉS per Mallorca recorre el seu camí per convertir-se en un únic subjecte polític, el PSM és al seu costat i es posa a la seva disposició en l’organització administrativa”.

En el congrés d’aquest divendres s’han aprovat dos documents: un reglament per a poder reunir telemàticament els òrgans del PSM-Entesa i una Ponència d’Organització destinada a mantenir una mínima estructura en favor de MÉS per Mallorca.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: