"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 23/03/2015

Es presenta MÉS per ses Salines i Colònia de Sant Jordi, que participarà en la coalició ENDAVANT

Fina Tur: “MÉS és un projecte ampli i plural de persones que defensam els drets socials, el bé comú, la llengua i la cultura pròpies i el medi ambient, i que feim de la democràcia participativa i el municipalisme les eines clau”El passat divendres va tenir lloc, a l’Església Vella de ses Salines, la presentació de MÉS per ses Salines i Colònia de Sant Jordi. Amb la intervenció del candidat de MÉS a la Presidència del Govern, Biel Barceló, i de la candidata al Parlament, Margalida Capellà. Foren acompanyats per n’Andreu Bonet, que va actuar de presentador i per Fina Tur, regidora del PSM-Entesa a l’Ajuntament de ses Salines dins la actual coalició d’esquerres. A l’acte es va explicar el projecte de MÉS per Mallorca alhora que es convidà al públic assistent a participar-hi.

 

Segons va explicar Fina Tur: “MÉS per Mallorca és un projecte ampli i plural que reuneix diverses sensibilitats, format per persones procedents de partits polítics, i també de persones independents, que compartim tres eixos essencials: la defensa dels drets socials, del bé comú, de la llengua i la cultura pròpies i del medi ambient; i que feim de la democràcia participativa i el municipalisme les eines clau”.

 

Fina Tur també va recordar a l’auditori què a l’àmbit municipal MÉS per ses Salines participaria en la coalició d’esquerres ENDAVANT.

 

Una vegada acabades les intervencions de Margalida Capellà i Biel Barceló es va encetar un diàleg molt participatiu amb els assistents a on els candidats respongueren a les preguntes del públic.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: