"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/03/2015

MÉS convida a cafès per xerrar cara a cara amb la ciutadania

Els candidats i candidates de la formació organitzen trobades per escoltar les propostes i les idees d’aquelles persones que volen col·laborar amb el canviEls candidats i les candidates de MÉS per Mallorca participen durant aquestes setmanes en trobades en petit format, en què conviden a cafès a ciutadans i ciutadanes d’arreu de l’illa per tal de xerrar cara a cara amb la gent i escoltar les propostes i les idees de totes aquelles persones que volen col·laborar amb el canvi que es materialitzarà el proper dia 24 de maig.

 

L’organització d’aquests cafès està alineada amb els valors que transmet MÉS per Mallorca amb la precampanya i la campanya per a aquestes eleccions: sinceritat, proximitat i positivitat. La voluntat dels candidats i candidates de MÉS és ser a prop de la gent, trepitjar el carrer i conèixer de primera mà les opinions i les inquietuds de la ciutadania. Al mateix temps, escoltar les propostes de la gent i valorar la possibilitat d’incorporar-les al programa i aplicar-les des dels governs de canvi. I també, establir un diàleg fructífer amb la ciutadania, en positiu, lluny de les bregues polítiques a què ens tenen acostumats els altres partits.

 

Els ciutadans que vulguin organitzar un cafè amb els candidats i candidates de MÉS per Mallorca poden omplir un formulari a la web de campanya:

 

http://indignarsenobasta.cat/mes-cafe/

 

També poden adreçar-se als candidats a través dels seus perfils a les xarxes socials, cridar als telèfons 971 77 52 52 o 971 72 82 41, o bé escriure un correu electrònic a mescafe@mespermallorca.cat.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: