"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/02/2015

Neus Truyol: “El PP és incapaç de posar ordre a les terrasses de Palma”

La regidora lamenta que Cort no posi més recursos per fer complir les normatives i controlar la sobreocupació a la via pública de terrassesMÉS per Palma afirma estar a favor d’una ciutat dinàmica i viva, però en contra de la privatització de l’espai públic. “El Partit Popular s’ha dedicat des de fa casi quatre anys a posar a la venda l’espai públic, a liberalitzar-lo. I a més, ho ha fet sense una planificació racional i sense tenir en compte les conseqüències d’això. Ara tenim una Ciutat sobreocupada de terrasses i els veïnats emprenyats”.

 

Neus Truyol, regidora i candidata a Cort, critica que Cort no hagi sabut posar ordre amb l’ocupació de la via pública i les terrasses. “Necessitam més recursos per fer complir les normatives d’ocupació i de renous”, afegeix Truyol.


La regidora demanarà quin ha estat l’ingrès real per les terrasses durant el 2013 i 2014, al mateix temps que demanarà els costos que suposen de més en neteja i seguiment de compliments de les llicències i les tramitacions de les queixes. “Tenim Palma sobreocupada i ingressam manco. No té cap sentit. Els ingressos de les taxes de les terrasses ha de ser just per a poder fer una neteja i manteniment de l’espai ocupat”.


Truyol alerta que la situació, com cada any, empitjorarà en breu amb l’arribada del bon temps i la temporada turística. “I què farà el Partit Popular? El mateix que els anys anteriors? Terrasses arreu i veïnats molestos?”, conclou la regidora de MÉS per Palma.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: