"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/02/2015

Antoni Noguera: “Som aquí per transformar Palma amb el govern de la gent”

El candidat a batle i regidor a Cort va animar als més de 100 voluntaris i voluntàries de MÉS per Palma que es va reunir ahir a Flassaders “Aurora Picornell, Rosa Parks i les dones de Kobane són tres exemples de canvi davant la història que ens ve establerta. I a Palma, volem escriure de bell nou la història amb un autèntic govern de la gent”MÉS per Palma va reunir ahir vespre al Centre Flassaders a més de 100 voluntaris i voluntàries que ajudaran a fer la millor campanya electoral dels darrers anys. “Som grans perquè tenim el factor humà de les dones i homes que confien en MÉS com a força transformadora”. Antoni Noguera, candidat a la batlia i actual regidor a Cort, va encoratjar els assistents a fer una campanya històrica.

 

La trobada de voluntaris i voluntàries va servir per explicar que el programa electoral està gairebé enllestit i quins són els principals grups de feina que hi ha en marxa. La també regidora i candidata a Cort, Neus Truyol, va animar als assistents “a fer feina plegades per treure el Partit Popular del govern municipal i acabar amb la seva nefasta gestió de lo públic. Hem de recuperar el futur robat”.

 

“Creiem en la política al servei de les persones, una política que serveixi per fer-nos més feliços. Podem tenir una Ciutat millor, mereixem una ciutat millor”. Antoni Noguera va afegir que “som aquí per transformar Palma, i per fer-ho hem de governar. I ho farem amb el govern de la gent”.

 

“És possible crear llocs de feina dignes? És possible una ciutat amb tolerància 0 contra la corrupció? És possible una escola digna i de barri? És possible potenciar la vida cultural i associativa? És possible tenir una ciutat neta? És possible fomentar un transport públic eficient i per a tothom? Sí, és possible i ho aconseguirem amb tots vosaltres: els ciutadans i ciutadanes de Palma”, conclogué Noguera.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: