"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 07/02/2015

MÉS per Mallorca coordina la campanya als municipis perquè més ajuntaments se sumin al canvi

Membres de les assemblees locals de MÉS es reuneixen a Inca per coordinar les accions arreu del territori de MallorcaMÉS per Mallorca ha reunit avui a Inca membres de les assemblees locals dels diferents municipis de l’illa per coordinar la campanya per les properes eleccions municipals i al Parlament i al Consell. El coordinador general de MÉS per Mallorca i candidat a la Presidència del Govern, Biel Barceló, ha encoratjat els assistents: “ha arribat el moment de liderar el canvi que la ciutadania de Mallorca necessita, i hi hem de fer molta feina des de cada municipi”.

 

MÉS per Mallorca vol incrementar el nombre d’ajuntaments que se sumin al canvi ciutadà i progressista, i està intensificant la constitució d’assemblees locals de la formació a la majoria de municipis de l’illa, i la coordinació amb les candidatures afins que s’han integrat dins MÉS, com ara els Independents de Santa Margalida, el BLOC per Felanitx, els Independents de Sencelles, entre d’altres.

 

Binissalem, Porreres i Campanet

 

D’altra banda, aquest cap de setmana continuen els actes en els municipis per constituir assemblees locals i avançar en la presentació de candidatures municipals. Ahir divendres es va presentar l’equip que encapçalarà la candidatura de MÉS per Binissalem. El candidat a la Batlia serà Pere Pol. Avui vespre, a partir de les 20.00 hores, se celebrarà l’Assemblea Constituent de MÉS per Porreres. I demà, a partir de les 11.30 hores, es presentarà MÉS per Campanet.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: