"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 06/02/2015

Biel Barceló: “Iniciam una campanya de donacions ciutadanes per fer arribar a més gent el projecte de MÉS per Mallorca”

La formació posa en marxa la campanya “El crèdit de MÉS ets tu”, perquè els ciutadans i ciutadanes que vulguin puguin col·laborar amb el projecte, fer-lo més lliure i participar en el procés de canvi que les Illes Balears necessitenMÉS per Mallorca ha presentat avui la campanya “El crèdit de MÉS ets tu”, per promoure microdonacions ciutadanes per tal que tota aquella gent que vulgui col·laborar amb el projecte pugui fer un donatiu a través de la web mespermallorca.cat/donacions.

 

El coordinador general de MÉS per Mallorca i candidat a la Presidència del Govern, Biel Barceló, ha explicat: “D’aquí a poques setmanes haurem de triar entre dos models: El dels partits que defensen el sistema econòmic i social que ha provocat aquesta duríssima crisi; o la proposta de MÉS per Mallorca”.

 

Barceló afirma: “Canviarem aquest sistema injust. I ho volem fer de baix cap a dalt, com hem fet sempre des que, fa 30 anys, començàrem a fer feina per unes Illes Balears més justes econòmicament, socialment i mediambientalment”.

 

L’objectiu de la campanya és “fer arribar el nostre missatge de la manera més transparent i participativa que hi hagi hagut mai al nostre país. I per això necessitam recursos, per fer arribar les propostes i idees a tots els ciutadans de les Illes Balears”.

 

Biel Barceló s’ha adreçat “a tots aquells ciutadans que vulguin”, per tal que “puguin fer una aportació econòmica i d’aquesta manera, reforçar la democràcia. Gràcies a la donació de la gent: el nostre projecte serà més lliure”.

 

Comentaris o especificitats tècniques de la campanya:

 

1) Qualsevol persona física pot fer un donatiu. No les persones jurídiques.

 

2) Les donacions es poden fer a través de la web: http://mespermallorca.cat/donacions/

 

3) La campanya de recollida de donacions durarà fins la data en què quedin convocades les eleccions al Parlament, al Consell i municipals (1 Abril).

 

4) Fer una donació es molt fàcil. Un cop a la web, has de donar les teves dades personals (nom, llinatges, DNI, adreça, mail de contacte) i amb la targeta de crèdit ja pots fer el pagament. Qualsevol persona, es podrà desgravar un 25% de la quantitat donada, a través de la seva declaració d’IRPF.

 

5) Alguns dels exemples de l’ús que es podran donar a aquestes donacions són:

 

  • Donació 10 e: Permet la impressió de 3 camisetes reivindicatives.

 

  • Donació 20 e: Permet muntar un estand informatiu durant 1 dia.

 

  • Donació 50 e: Permet una encartellada a un poble o una barriada.

 

  • Donació 100 e: Permet fer un acte públic  per informar els ciutadans.

 

  • Donació  200 e: Permet fer campanya digital durant una setmana.

 

Biel Barceló conclou: “En definitiva, en defensa de la democràcia, i enfront al bipartidisme que sempre ha estat amb connivència amb la gran banca, convidam a tots els ciutadans de les Illes Balears a fer donacions per tenir un projecte propi, lliure i que ens permeti defensar un sistema econòmic i social més just”.

 

A la presentació de la campanya, que ha tingut lloc a un bar cèntric de Palma, hi han assistit altres candidats i candidates de la formació, com ara Antoni Noguera (a la Batlia de Palma), Miquel Ensenyat (a la Presidència del Consell), Margalida Capellà (al Parlament), Margalida Puigserver (al Consell) o Neus Truyol (a Cort), a més de ciutadans i ciutadanes que han pogut fer les primeres donacions a MÉS per Mallorca.

Enllaços

Web de la campanya "El crèdit de MÉS ets tu"


Documents

[ÀUDIO] Biel Barceló presenta la campanya "El crèdit de MÉS ets tu" (131 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: