"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 05/02/2015

MÉS per Inca proclama Antoni Rodríguez com a candidat a la Batlia

Els quatre candidats i candidates que varen obtenir millor puntuació en la primera volta de les primàries acorden no celebrar la segona volta, per la qual cosa la llista quedarà configurada segons els resultats de dissabte. Bel Barceló, Alice Weber i Biel Frontera seran els següents membres de la candidatura que concorrerà a les properes eleccions municipalsLa comissió electoral de MÉS per Inca ha proclamat Antoni Rodríguez com a candidat a la Batlia de la capital del Raiguer. Així ho ha decidit l’òrgan de supervisió del procés de primàries, després que els quatre candidats i candidates que varen obtenir millor puntuació en la primera volta (celebrada el passat dissabte) hagin acordat per unanimitat no celebrar una segona volta. Aquests quatre candidats són, per aquest ordre, Antoni Rodríguez, Bel Barceló, Alice Weber i Biel Frontera.

 

D’aquesta manera, els primers vuit llocs de la llista electoral amb què MÉS per Inca concorrerà a les properes eleccions municipals correspondran als vuit candidats i candidates amb millor puntuació. Als quatre primers els segueixen Miquel Pieras, Aina Ferrer, M. Antònia Sancho i Pere Josep Quetglas.

 

En aquest enllaç trobareu els resultats de les primàries de MÉS per Inca:

 

http://primariespermallorca.cat/inca#resultats

 

La llista completa de la candidatura de MÉS per Inca a les properes eleccions municipals serà aprovada en una assemblea de la formació.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: