"La fermesa d'un somriure" SebastiĂ  Serra, en la memĂČria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 28/01/2015

La jutgessa arxiva la causa del ‘Pont des Tren’ contra Joan Font

Les diligĂšncies havien estat originades per la denĂșncia del gerent d’SFM, JosĂ© RamĂłn Orta (PP) Joan Font: “Es demostra que les denĂșncies d’Orta nomĂ©s pretenen desprestigiar els adversaris polĂ­tics. El que ha de fer el PP Ă©s dedicar-se a solucionar els problemes del transport ferroviari de Mallorca”.La jutgessa Ana San José, del Jutjat d’Instrucció núm. 5 de Palma, ha decretat el sobreseïment de la causa del ‘Pont des Tren’, i ha arxivat les diligències obertes contra el portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Joan Font, i altres anteriors responsables del Pacte, arran de la denúncia presentada per l’actual gerent d’SFM, José Ramón Orta.

 

Joan Font afirma: “Es demostra que les denúncies de José Ramón Orta són polítiques, i només tenen com a finalitat desprestigiar els adversaris polítics. El PP de Balears és el partit més corrupte de l’Estat, i no pot sofrir que hi hagi persones i formacions honestes, com la gent de MÉS per Mallorca, que ens dedicam a la política per millorar la vida de les persones i no per interessos privats”.

 

Font afegeix: “Som la persona contra la qual el PP i el seu entorn ha posat més querelles o denúncies, i totes han estat arxivades. Amb aquesta, en duc sis”.

 

El portaveu de MÉS per Mallorca al Consell conclou: “El que ha de fer el Govern del PP és deixar de dedicar esforços i recursos públics a desprestigiar els adversaris polítics, i començar a gestionar SFM i treballar per tal de solucionar els problemes del transport ferroviari de Mallorca, que en són molts”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: