"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 26/01/2015

Biel Barceló: “l’aire de canvi que ve de Grècia arribarà a Mallorca el mes de maig, i MÉS està disposada a liderar aquest canvi”

MÉS per Mallorca saluda la victòria de Syriza a les eleccions gregues, i confia que significarà l’inici d’un canvi global de polítiques a la Unió Europea que acabi amb l’austericidi i avanci cap a la sobirania dels poblesEl coordinador general de MÉS per Mallorca i candidat a la Presidència del Govern, Biel Barceló, s’ha mostrat satisfet pels resultats de les eleccions d’ahir a Grècia, en les quals la coalició d’esquerra sobiranista Syriza va guanyar clarament, i es va quedar a les portes d’obtenir majoria absoluta.

 

Barceló ha assenyalat que “la victòria de Syriza, que representa l’esquerra sobiranista grega, pot significar l’inici d’un canvi global de les polítiques que es fan arreu d’Europa”. El candidat de MÉS ha manifestat el seu desig que aquest canvi impliqui “que es deixin enrere les polítiques d’austeritat extrema que tant de mal han fet a Grècia i a tot el sud d’Europa, i que els pobles d’Europa avancin cap a la plena sobirania per tal que la ciutadania recuperi el dret de decidir”.

 

Biel Barceló ha afirmat: “ara l’aire de canvi s’ha d’estendre a la resta de pobles d’Europa, començant per les eleccions del proper mes de maig a Mallorca i a les Illes Balears”. I ha afegit: “des de MÉS per Mallorca treballarem per construir aquí una majoria social de canvi, i estam disposats a liderar aquest canvi que també necessiten Mallorca i les Illes Balears”.

 

Aquests darrers dies MÉS per Mallorca ha participat activament en els actes de suport a la coalició Syriza. El diputat David Abril i el membre de l'Executiva de MÉS Pau de Vílchez han participat al I Fòrum del Sud d'Europa, el primer espai de trobada de les esquerres alternatives, ecologistes i sobiranistes que defensen una Europa alternativa a la de les polítiques d'austericidi imposades per la troika.

ť
Documents

[ÀUDIO] Biel Barceló valora la victòria de Syriza a Grècia i avança que el canvi també arribarà a Mallorca el proper mes de maig (66 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: