"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 19/04/2005

El PSM exigeix al Consell de Mallorca que convoqui oferta d’ocupació pública d’immediat

El PSM vol que el Consell de Mallorca no retrassi més la convocatòria d’oferta d’ocupació pública per tal de cobrir el total de les seves places vacants. El PSM calcula que es tracta d’unes 400 places ja que fa alguns mesos eren 361, de les quals 124 corresponien a l’Institut de Serveis Socials i Esportius de Mallorca.

Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, creu que hi ha sectarisme en la política de personal del Consell, i en especial d’alguns Departaments, i creu imprescindible que la convocatòria d’ofertes d’ocupació pública sigui ininterrumpida per garantir la transparència en la selecció de personal per oposicions i en l’assignació dels llocs de treball de la institució mitjançant concursos de trasllats reglats. En aquest sentit, el PSM denuncia que el darrer procés d’oferta va acabar fa dos anys i, de llavor ençà, demanden, infructuosament, l’inici immediat d’un nou procés que inclogui concurs de trasllats, promoció interna i oposicions.

El portaveu nacionalista considera que s’ha de procurar que hi hagi oferta cada any “per evitar la distorsió que suposa mantenir el personal ocupant precàriament els llocs de treball durant anys com a interins o les remodelacions internes que no responguin a criteris professionals”.

El PSM també destaca la funció de l’oferta de dotar el consell de borses d’interins seleccionats de manera oberta i transparent.

Finalment, els nacionalistes recorden que, durant l’anterior legislatura, el Consell va cobrir per oferta pública gairebé 500 places. Alorda afirma que tot estava preparat per començar un nou procés en el segon semestre de 2003 (fins i tot amb un reglament d’ingrès ja pactat) i que només una decisió política del nou govern explica que hagin passat dos anys sense que s’hagin convocat oposicions.

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: