"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 14/04/2005

El PSM demana explicacions a l鈥橧nstitut del Consell sobre el seu suport al macro-centre Esportiu de Calvi脿

El PSM ha demanat explicacions en el Consell de Mallorca sobre el seu suport al projecte de tecnificaci贸 Esportiva de Calvi脿 que promou un Consorci liderat per l鈥檃juntament de Calvi脿 amb la participaci贸 del Govern i el Consell. La intenci贸 dels nacionalistes 茅s que la instituci贸 insular es desmarqui del projecte presentat pel que fa a la ubicaci贸 i les dimensions, en especialles superf铆cies destinades a 鈥渃omplements鈥 extraesportius com la possible superf铆cie comercial, l鈥檈quipament residencial o el camp de golf.

Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, vol que Antoni Serra (PP), president de l鈥橧nstitut de Serveis Socials i Esportius de Mallorca, doni a con猫ixer quina 茅s la seva postura com a representant del Consell en la junta rectora del consorci 鈥淐entre de tecnificaci贸 esportiva Calvi脿鈥 i, en concret, que es pronunci茂 sobre les dimensions i empla莽ament del projecte. Els nacionalistes tamb茅 demanen al president de l鈥橧SSEM que expliqui si considera necessari la construcci贸 en s貌l r煤stic d鈥檜na superf铆cie comercial, una resid猫ncia i un camp de golf.

Alorda tamb茅 ha demanat a Serra quina 茅s l'aportaci贸 econ貌mica que preveu aportar l'Institut en el futur Centre Esportiu, quina 茅s l'aportaci贸 de les altres administracions del Consorci (Govern i ajuntament de Calvi脿) i quina 茅s l'aportaci贸 privada. El PSM tamb茅 ha sol路licitat per quins conceptes seran aquestes aportacions.

Per altra banda, tractant-se d鈥檜na macro-centre en el s貌l r煤stic, el PSM tamb茅 han demanat el parer del Conseller de Territori, Bartomeu Vicens. Els nacionalistes volen que el conseller aclareixi si existeix alguna possibilitat que una resid猫ncia de 100 places o una gran superf铆cie comercial en el s貌l r煤stic de Calvi脿 pugui obtenir la preceptiva declaraci贸 d鈥檌nter猫s general a l'ampar d'un projecte de Centre Esportiu.

Finalment, el PSM insisteix que el projecte 茅s desproporcionat i amb elements impropis d鈥檜n centre esportiu, per la qual cosa sembla que primen les intencions estrictament urban铆stiques, de reclassificaci贸 de terrenys, en un municipi tan temptador com Calvi脿.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: