"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 30/12/2014

MÉS proposa denunciar les comercialitzadores de gasoil davant la Comissió de la Competència

Miquel Àngel Mas considera que el fet que els ciutadans de Balears paguem el litre de gasoil més car de tot l’Estat no té cap explicació raonable de mercat, i es deu a la concertació de polítiques de preuEls ciutadans de les Illes Balears són els qui paguen el litre del gasoil més car de tot l’Estat. De fet, són els únics que paguen el litre d’aquest combustible per damunt de l’euro.

 

Des del Grup MÉS consideren que aquesta situació no té cap explicació raonable de mercat, ja que fins i tot zones geogràfiques no peninsulars com Ceuta i Melilla, tenen el preu més barat.

 

El diputat Miquel Àngel Mas considera que “aquesta actuació sols es pot deure a la concertació de polítiques de preu de les companyies de comercialització de petroli que operen a Balears i que s’aprofiten de una falta efectiva de competència”.

 

El representant del Grup MÉS constata que “aquest fet resulta perjudicial per l’economia i penalitza el consumidor balear, per la qual cosa instam el Govern que prengui iniciatives i actuï activament denunciant els fets davant la Comissió Nacional de la Competència”.

 

Mas afirma: “No resulta comprensible la passivitat del Govern en aquests fets. Demanam una actuació decidida en defensa de l’economia i ciutadans balears”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: