"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 30/12/2014

Verger: “si el PP vol representar la ciutadania ha de votar la moció per extingir el Ducat de Palma”

El portaveu de MÉS per Palma registra la iniciativa per instar la Casa Reial a derogar el Reial Decret que permet que Iñaki Urdangarín i Cristina de Borbó siguin ducs de Palma. La votació serà en el ple de generMÉS per Palma ha registrat avui la moció per instar la Casa Reial a derogar el Reial Decret que atorga el títol de duquessa de Palma a Cristina de Borbó i permet que ella i el seu marit, Iñaki Urdangarín, continuïn vinculant el nom de la ciutat amb la corrupció.

 

El portaveu de MÉS per Palma, Antoni Verger, recorda que “fa tres anys que insistim amb aquesta demanda, volem que es suprimeixi aquest títol perquè no té cap sentit, i ara encara menys: és una vergonya que es continuï associant el nom de la ciutat amb la corrupció”.

 

Verger explica: “La ciutadania de Palma està indignada davant el fet que Iñaki Urdangarín i Cristina de Borbó continuïn ostentant el títol de ducs de Palma. El sentir de la ciutadania en aquest sentit és unànime, i si el PP vol ser un partit polític que representi la ciutadania no té més remei que donar suport a la nostra proposta perquè el plenari de l’Ajuntament l’aprovi el proper mes de gener”.


Documents

Moció de MÉS per Palma per instar la Casa Reial a derogar la creació del Ducat de Palma (263 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: