"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 27/12/2014

MÉS per Palma exigeix la retirada del ducat de la ciutat a Urdangarin i Cristina de Borbó

El portaveu de MÉS per Palma, ha afirmat que "és un insult cap als ciutadans de Palma que dues persones que seuran al banquet acusats de corrupció segueixin ostentant un títol amb el nom de la nostra ciutat".El grup municipal MÉS per Palma proposarà al Ple de l'Ajuntament del proper mes gener instar a la Casa Reial a derogar el Reial Decret que va atorgar títol de ducs de Palma a Urdangarin i Cristina.


MÉS per Palma presentarà una moció per debatre al Ple de l'Ajuntament el proper mes de gener a la qual instarà a la Casa Reial a retirar de manera immediata el títol de ducs de Palma a Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó. A la moció és demanarà la derogació del Reial Decret que va atorgar el títol a la germana del rei, Cristina de Borbó, i al seu marit, Iñaki Urdangarin. 

 

El portaveu de la formació, Antoni Verger, ha manifestat que "és una vergonya que per culpa d´Urdangarin i Cristina de Borbó, que seran jutjats acusats d'haver malversat doblers públics i delicte fiscal, el nom de Palma segueixi associat a un cas de corrupció. Per a Palma, una ciutat turística, és molt important mantenir el seu bon nom. Això no es pot dilatar més, el rei Felip ha d'actuar i retirar-lis el títol. Urdangarin i Cristina no poden seguir sent els ducs de Palma".

 

Verger confia que després de les darreres resolucions judicials, PP i PSOE donaran suport a la moció de MÉS per Palma. "Fa 2 anys que insistim amb aquest tema en solitari. L'any passat vàrem aconseguir que finalment el PP acceptés que La Rambla no podia seguir retent homenatge a Urdangarin i Cristina de Borbó. Ara seria bo fer arribar a la Casa Reial un posicionament unànim de l'Ajuntament de Palma demanant la retirada del títol a la germana del rei i el seu marit”, ha dit Verger.

 

“Haver de sentir el nom de Palma associat a corrupció a causa del ducat és intolerable i indigna a tots els ciutadans. Ja fa dos anys que insistim i topam amb el vot en contra del PP, però després de les darreres resolucions judicials això ja és del tot insostenible", ha finalitzat Verger en al·lusió a l'auto del jutge Castro que durà al banquet dels acusats a Urdangarin, Cristina de Borbó i Jaume Matas.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: