"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 23/12/2014

MÉS per Palma vol canviar el model de festes de Sant Sebastià amb la ciutadania

MÉS afirma que les festes de Sant Sebastià estan totalment despersonalitzades i es podrien dur a terme a qualsevol ciutat de l’estat espanyol. No hi ha valor afegit, ni cultura popular.MÉS per Palma constata la urgent necessitat d’un canvi de model de les festes de Palma. Actualment, són unes festes municipals despersonalitzades que es podrien dur a terme a qualsevol part de l’estat espanyol. No hi ha valor afegit, ni cultura popular: és una oferta estricta de concerts.

 

El regidor de MÉS per Palma, Antoni Noguera, ha declarat que "la primera passa d’un canvi de model passa per connectar la participació ciutadana amb la construcció de les festes. La gent no es sent partícip de les festes de Sant Sebastià, simplement es senten mers espectadors i això ha de canviar".

 

Des de MÉS per Palma recorden que en els darrers temps han florit festes populars emergents que es caracteritzen per l’autogestió i la participació dels ciutadans com puguin ser la "Confraria de Sant Sebastià" o "l’Orgull Llonguet". En relació a aquest tema, Noguera afirma que "la ciutadania cansada de monotonia, s’està organitzant i dóna una lliçó a Cort de participació, cultura i festes veritablement populars de Palma".

 

Així mateix, Noguera recorda que "en el marc de la construcció del projecte cultural que presentarem per Palma al maig, el 5 de febrer hi ha una taula oberta i participativa per tractar les propostes per la cultura i les festes populars a Palma".


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: