"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 20/12/2014

Marta Jordà i Albert Abad elegits coportaveus de MÉS Joves

La segona assemblea de MÉS Joves, celebrada ahir a Palma, serví per dotar d’estructura l’organització política juvenil i per establir les bases del que serà el programa electoral jove de MÉS per Mallorca.La segona assemblea de MÉS Joves elegí ahir a Marta Jordà i Albert Abad com a coportaveus de l’organització política juvenil. L’acte, celebrat al Casal de Barri Joan Alcover de Palma, serví també per dotar d’estructura la formació i començar a elaborar el programa electoral jove de MÉS per Mallorca.

 

“L’objectiu de MÉS Joves de cara a maig de 2015 és treure el PP i Bauzá de les instituicions i recuperar tots els drets perduts durant aquesta legislatura”, manifestà Jordà. Per altra banda, Abert Abad assegurà que “MÉS per Mallorca i MÉS Joves seran una peça clau de l’engranatge que farà possible un canvi de model a totes les institucions del nostre país”.

 

Jordà (Sant Joan,1989) i Abad (Palma, 1992) es presentaren a les primàries de MÉS per Mallorca del passat mes de novembre i formaran part de les llistes electorals del Consell i Parlament respectivament. Concretament Jordà ocuparà la vuitena posició de la llista del Consell, i Abad la posició número 23 de la llista del Parlament.

 

L’assemblea també elegí els membres de resta de la Coordinadora, la qual estarà formada per Lluïsa García (Palma), Marta Guijano (Palma), Sandra Navalón (Palma), Laura Martínez (Palma), Jaume Palou (Montuïri) i Miquel Galmés (Manacor).

 

Durant l’assemblea també es començaren a establir les basses del que serà el programa electoral jove de cara a les properes eleccions autonòmiques del mes de maig.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: