"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 19/12/2014

La comissió de Son Espases començarà amb les compareixences dels compradors de finques annexes

Dia 13 de gener comencen els treballs de la comissió d’investigació per ordre cronològic, tal i com ha demanat el Grup MÉS: hi compareixeran Fausto Ferrero, Bartolomé Cursach, Mateu Sastre i David GrandeDia 13 de gener començaran les compareixences a la comissió d’investigació sobre Son Espases. Tal i com ha demanat el Grup MÉS, els treballs de la comissió seguiran un ordre cronològic: començarà pel procés de selecció dels terrenys i l’adquisició de les finques annexes a l’actual hospital, continuarà amb l’adjudicació de les obres, i posteriorment s’investigarà la construcció, el modificat i els complementaris.

 

Els primers en ser citats a declarar davant la comissió són Fausto Ferrero, Bartolomé Cursach, Mateu Sastre i David Grande, compradors de les finques annexes al solar de Son Espases. Tots ells compareixeran el proper dia 13 de gener.

 

A continuació hi compareixeran, entre d’altres, l’exbatlessa de Palma, Catalina Cirer, l’exregidor Javier Rodrigo de Santos (tots dos del PP), els exconsellers d’UM al Consell Bartomeu Vicens i Miquel Nadal, l’expresident Jaume Matas i l’exconsellera de Salut durant el seu Govern, Aina Castillo (PP), els empresaris Villar Mir i Florentino Pérez i l’excomptable del PP estatal, Luis Bárcenas. Les compareixences tendran lloc entre els mesos de gener i febrer.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: