"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/04/2005

El PSM vol una investigació a fons dels actes de vandalisme contra el Bosc de la Memòria

El PSM demana una investigació policial a fons dels actes de vandalisme contra el Bosc de la Memòria, en la Via de la República a Bendinat (Calvià). Els nacionalistes posen de manifest que no és la primera vegada que aquest jardí que honora les víctimes de la Guerra Civil ha sofert atacs d’aquesta naturalesa.

El PSM creu que no és casualitat que els arbres del Bosc de la Memòria hagin aparegut trencats el vespre abans de la commemoració del 74 aniversari de la proclamació de la República. Per això, els nacionalistes sospiten que darrera d’aquestes agressions podrien amagar-se grups d’extrema dreta i nostàlgics del franquisme i, en conseqüència, demanen que no se passi per alt si no que s’endegui una investigació amb tots els mitjans a l’abast i, en trobar-se els culpables, se’ls condemni a sufragar el mal realitzat.

Per altra banda, el PSM també deman a les adminitracions afectades, i en especial al Delegat del Govern, que s’adoptin les mesures adequades per evitar la reiteració d’aquests atemptats ideològics o que, com a mínim, no quedin impunes.

Per últim, el PSM confia i anima a una immediata rehabilitació de l’espai per garantir la dignitat de la memòria a la qual està dedicat.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: