"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 19/12/2014

Tancament centre de dia s’Estel: “o la regidora rectifica o ha de dimitir”

El regidor de MÉS per Palma Antoni Noguera alerta que la pèssima gestió de l’Àrea de Serveis Socials de Cort és la responsable d’aquest tancament, que deixa al carrer a 11 treballadors i a 18 usuaris sense servei de dia. “Tot el que pugui dir la regidora són excuses i mentides”

El regidor Antoni Noguera i la diputada Fina Santiago es mostren molt indignats davant el tancament del centre de dia s’Estel, situat al barri de Canamunt, amb més de 12 anys de funcionament, on fins ara hi ha 18 usuaris i 11 treballadors. “El servei és imprescindible per donar suport a les persones majors dependents”, alerta Fina Santiago.


“Aquest tancament és culpa d’una clara improvisació i una mala planificació de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palma i del Govern”. El regidor Antoni Noguera alerta que sabent que aquest contracte de gestió finalitzava el 31 de gener “l’obligació de l’Ajuntament de Palma és tenir redactats amb previsió els plecs per al nou concurs de gestió”.


Noguera acusa a la regidora de Benestar Social Aina Ferriol de dur a terme una gestió pèssima en aquesta àrea. “La seva mala gestió i planificació està provocant que serveis Socials sigui una calamitat, en comptes del millor departament de tot l’Ajuntament, principalment en època de crisi social i econòmica. Tot el contrari. Ara ens trobam amb el tancament d’aquest centre de dia que deixa 11 treballadors sense feina i suposa un trauma per als usuaris i els seus familiars que en poc temps es veuran derivats a altres centres de dia”.


En aquest sentit, el regidor del grup MÉS afirma que tot el que pugui dir l’equip de govern de Cort sobre aquest tancament són “excuses i mentides perquè la Llei de Racionalització de l’Administració Local no entrarà en vigor fins el 2016”. Així mateix, la diputada Fina Santiago afegeix que el Govern està enllestint un decret llei que permetria que Cort seguís assumint amb autonomia les competències de Serveis Socials, com han fet altres comunitats autònomes.


“Si problema és una qüestió de finançament, el que ha de fer l’Ajuntament de Palma és demanar ajuda al Govern”, conclou la diputada Santiago.

 

*Imatge del Diario de Mallorca


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: