"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 17/12/2014

#ReProgramaPalma: obrim l’elaboració del programa als veïnats i veïnats

Antoni Noguera: “Entre tots construirem el canvi a Ciutat amb propostes creïbles, realitzables i transformadores”Avui s’ha presentat l’eina 2.0 que permetrà obrir l’elaboració del programa electoral a la participació ciutadana a través de la web http://www.mespermallorca.cat/campanyes/participa-mes/programa-per-a-guanyar-palma-el/.

 

Amb la presència d’una trentena de persones, entre ells diversos candidats que configuren la llista de MÉS per Palma com són Antoni Noguera i Neus Truyol, s’ha donat el sus a la campanya participada “per establir les principals propostes que Palma necessita per recuperar el futur robat per l’especulació, l’atur i la brutor”.


Antoni Noguera ha destacat que “MÉS és l’eina de participació ciutadana, és la vocació d’aquest projecte que estam construint entre tots: la vocació de participació, obertura i radicalitat democràtica”. En aquest sentit ha recordat que més 1.600 persones van votar a les Primàries de Palma per escollir tots els membres de la llista que representarà a MÉS als propers comicis municipals.


“Ara inciam el segon procés participatiu amb l’elaboració de les propostes que seran creïbles, realitzables i radicalment transformadores. Els veïnats de Palma reclamen un canvi per recuperar el futur que el Partit Popular ens ha robat durant els darrers 3 anys i mig de govern”.


Noguera ha afegit: “hem de configurar entre tots i totes el projecte i les propostes que marcaran les prioritats del proper govern municipal per transformar Ciutat “


La plana web preveu la publicació d’algunes propostes inicials que ja han elaborat els grups de treball sectorials de MÉS per Palma, tot i que el més destacat són les propostes que la ciutadania pot introduir, i que es publicaran automàticament perquè puguin ser votades, valorades i comentades. Tot això amb l’estructura de quatre grans àrees:


  • Palma Creativa: Turisme, Ocupació, Comerç, Cultura, Innovació i Economia
  • Palma Habitable: Urbanisme, Habitatge, Medi Ambient, Mobilitat i Seguretat Ciutadana.
  • Palma Democràtica: Participació Ciutadana, Lluita contra la Corrupció, Transparència i Administració Pública
  • Palma Inclusiva: Joventut, Política Lingüística, Igualtat, Interculturalitat, Benestar Social i Educació.
  • Barris i Pobles: creiem en la necessitat de fer propostes específiques per als barris i pobles de Palma per vertebrar una futura acció de govern més propera i arrelada a les persones.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: