"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 15/12/2014

Biel Barceló: “Els comptes de 2015 presentats per Bauzá tomben el discurs econòmic del PP”

El portaveu del Grup MÉS ha reclamat un finançament de “mínim 700 milions d’euros més per a les Balears”.El portaveu del Grup Parlamentari MÉS, Biel Barceló, ha assenyalat aquest dilluns, amb motiu del plenari de pressupostos de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears que es celebra aquesta setmana, que “els comptes de 2015 presentats per part del Govern Bauzá tomben el discurs econòmic del PP de tota la legislatura”.

 

En aquest sentit, Barceló ha afirmat que "el deute públic ha crescut any rere any i no es complirà l'objectiu de dèficit marcat". El portaveu del Grup MÉS ha dit que els pressupostos "són irreals" i ha censurat la presentació de partides extraordinàries en sanitat i educació, com les que l'executiu autonòmic va presentar aquest divendres després del Consell de Govern.

 

Barceló també ha manifestat que "el desfasament final en salut superarà els 200 milions d’euros, cosa que el Govern ha criticat durament en el passat però que ara es segueixen produint".

 

El portaveu del Grup MÉS ha finalitzat reclamant a Madrid un millor finançament per a les Balears per tal de donar solució a la difícil situació econòmica que pateixen les nostres illes. “Necessitam un nou sistema de finançament que ens permeti tenir una injecció mínima de 700 milions d’euros més anuals”, ha conclòs Barceló.

 

 

Decret de “mesures desesperades”

 

Per altra banda, el diputat del Grup MÉS, David Abril, ha criticat el Decret Llei 3/2014 que serà ratificat al ple del Parlament del proper dijous. Abril ha manifestat que “no es tracta d’una decret de mesures urgents, sinó de mesures desesperades”.

 

En aquest sentit Abril ha assegurat que “aquest decret implica molt de retrocessos en matèria turística, econòmica i social i serveix per, entre altres, legalitzar Son Espases.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: