"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 16/04/2005

L鈥橢ntesa proposa al Govern no acceptar el solar previst per al trasllat de Sa Graduada

L鈥橢ntesa Nacionalista i Ecologista d鈥橢ivissa (ENE) ha presentat al Parlament de les Illes Balears una proposici贸 no de llei on es proposa que el Parlament insti el Govern de les Illes Balears a no acceptar el trasllat del CP Sa Graduada al solar proposat per l鈥橝juntament d鈥橢ivissa i, per tant, a rebutjar el qu猫 diu en aquest sentit l鈥檈sborrany del conveni proposat per a la seua firma a l鈥橧BISEC.

La proposici贸 no de llei consta d鈥檜na extensa exposici贸 de motius on es resumeix el valor del CP Sa Graduada i es fa una narraci贸 dels fets que han portat a la situaci贸 actual, situaci贸 que els nacionalistes entenen com a kafkiana perqu猫 un govern progressista pret猫n acabar amb el col路legi p煤blic m茅s c猫ntric d鈥橢ivissa, quan aquest mateix partit ha proposat en diverses ocacions que el projecte "Eivissa Centre" 茅s assumible simplement amb el trasllat de la Delegaci贸 del Govern central i de l鈥檈difici dels Jutjats al carrer de Vicent Serra.

A m茅s, els nacionalistes proposen a la Conselleria d鈥橢ducaci贸 i Cultura que estableixi amb l鈥橝juntament d鈥橢ivissa un pla d鈥檌nversions per a la millora de les instal路lacions del CP Sa Graduada . En aquest sentit, des de l鈥橢ntesa (ENE) es considera vergony贸s que faci m茅s de cinc anys que cinc aules del CP Sa Graduada estiguin pendents de reforma i en responsabilitzen l鈥橢xectutiu balear i el Consistori eivissenc, motiu pel qual han de compartit les millores al col路legi.

Finalment, l鈥橢ntesa (ENE) vol que el Govern de les Illes Balears exigeixi de l鈥橝juntament d鈥橢ivissa solars per l鈥檈mpla莽ament de nous col路legis p煤blics i instituts d鈥檈nsenyament secundari i que, a m茅s, siguin el m茅s c猫ntrics possibles.

Els nacionalistes confien en sensibilitzar la totalitat dels grups de la Cambra balear sobre la conveni猫ncia del manteniment 鈥搃 millora- del CP Sa Graduada en el seu empla莽ament original i sobre la urgent necessitat d鈥檌ncrementar les infrastructures educatives a la Ciutat d鈥橢ivissa, que compta amb evidents car猫ncies. En aquest sentit, confien en clarificar la postura del PP i en donar una oportunitat a PSOE i EU de rectificar la tossuderia dels seus companys a l鈥橝jutament d鈥橢ivissa.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: