"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/12/2014

L’equip de campanya de MÉS per Mallorca, en marxa per guanyar les eleccions de 2015

L’economista i analista Jaume Garau és el coordinador de campanya. La ciutadania participarà directament en l’elaboració del programa electoral de la formació a través de la web mespermallorca.cat/programaL’equip de campanya de MÉS per Mallorca ja treballa en la preparació de la precampanya i la campanya electorals, amb l’objectiu de guanyar les properes eleccions al Parlament, als consells i als ajuntaments. L’Executiva de la formació ha nomenat Jaume Garau Taberner com a coordinador de campanya. Garau és economista i analista, i ha treballat com a assessor, entre d’altres, per al Ministeri de Turisme de Brasil i per al Manchester City. També va ser coordinador de les campanyes de Progressistes (eleccions a les Corts generals de 2004), del BLOC per Mallorca (eleccions autonòmiques de 2007) i del PSM-IniciativaVerds-Entesa (eleccions autonòmiques de 2011). Avui ha dirigit una reunió de treball per organitzar els grups de feina que conformaran l’equip de campanya.

 

El coordinador general de MÉS per Mallorca, Biel Barceló, ha destacat que la campanya tendrà cinc característiques principals. En primer lloc, serà una campanya participativa, fonamentada en el treball dels voluntaris. Arran de les primàries s’ha triplicat el nombre de simpatitzants de MÉS per Mallorca, que participaran activament en la campanya.

 

En segon lloc, serà una campanya professionalitzada, que comptarà amb la intervenció de diferents professionals de l’àmbit de l’assessorament polític, comunicatiu i demoscòpic.

 

També serà una campanya fonamentada en l’originalitat i la creativitat, i es treballarà la presència a les xarxes socials com a mitjà de comunicació directa i en dos sentits amb la ciutadania.

 

En darrer lloc, serà una campanya basada en la proximitat. “El compromís de MÉS és amb Mallorca i amb les Illes Balears, som un projecte basat en lideratges compartits i d’aquí”, explica Barceló. “Anam per feina, estam agafant velocitat de creuer per poder guanyar les properes eleccions i constituir un Govern de canvi a les Illes Balears”, ha dit.

 

Biel Barceló ha avançat que el pressupost destinat a la precampanya i campanya electorals serà, aproximadament, la meitat del pressupost que va tenir la campanya de PSM-IniciativaVerds-Entesa per les eleccions autonòmiques de 2011: “tindrem un pressupost ajustat, ho compensarem amb grans dosis d’originalitat i creativitat”.

 

Nova eina web per a la participació ciutadana en l’elaboració del programa

 

A finals de setembre l’Assemblea General de MÉS per Mallorca va donar el sus a l’elaboració del programa electoral. Des de llavor, s’han constituït 14 grups sectorials, que estan fent feina i han rebut propostes d’una trentena d’entitats socials. Avui s’ha presentat una nova eina web a través de la qual la ciutadania hi podrà fer aportacions directament. La coportaveu de MÉS per Mallorca, Fina Santiago, explica: “Estam elaborant el programa de manera pública i en col·laboració amb la societat civil, i ara obrim el procés a la participació directa de la ciutadania a través d’una nova eina web”.

 

L’eina web per a participar en l’elaboració del programa electoral és disponible a l’adreça www.mespermallorca.cat/programa, que es promocionarà a les xarxes socials amb el hashtag #ReProgramaMallorca. Aquí les persones que hi vulguin participar podran fer aportacions i valorar les altres aportacions que s’hi facin.

 

“Amb l’elaboració del programa no pretenem fer proclames ideològiques abstractes, sinó propostes i compromisos concrets que siguin útils per a la ciutadania, i que puguin ser avaluables”, explica Santiago. “Farem propostes per recuperar el futur, aquest futur que ens ha congelat el Govern del PP amb aquesta involució en drets socials, sanitaris, educatius, ambientals... que hem patit aquesta legislatura. Instam a la ciutadania a aportar les seves idees per millorar entre tots i totes el futur de Mallorca”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: