"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/12/2014

MÉS per Palma proposa declarar a BMN, Bankia i Banco Popular entitats "non grata" a Palma

Antoni Noguera afirma que són les entitats més agressives amb els desnonats “Mentre aquests bancs han estat rescatats amb milions de doblers públics, ara es neguen a oferir cap retorn amb els habitatges de lloguer social. És un insult a la societat”El regidor del grup municipal MÉS per Palma Antoni Noguera ha presentat avui una esmena d’addició a la proposta sobre habitatges de lloguer social que va quedar damunt la taula en el ple d'octubre. L’objectiu és que es debati en el ple de la setmana vinent per tal que quedi palès que l’Ajuntament de Palma rebutja l’actitud d’aquestes tres entitats.

 

“Totes les entitats que no col·laborin en la construcció social i el benestar col·lectiu se’ls ha d’excloure de qualsevol política que pugui fer l’Ajuntament de Palma. Són les tres entitats bancàries més agressives amb els desnonaments a Ciutat”.

 

El regidor Antoni Noguera alerta que la negativa dels bancs a cedir habitatges de lloguer social és una mostra més de la crueltat d’aquestes entitats. “Van en contra de les persones i actuen d’esquenes a la societat per mantenir el seu "status quo" i els privilegis. Actuar així en moments tan greus com l’actual estafa de la crisi és un insult a les persones”.

 

“Aquestes entitats són les més agressives en els processos de desnonaments que pateixen moltíssimes persones a Ciutat. Han estat rescatades amb doblers públics de forma multimilionària. I al mateix temps, no estan oferint cap tipus de retorn a la societat i les persones”.

 

Noguera es mostra molt contundent amb aquestes entitats i l’equip de govern de Cort. “Ja no serveix enviar cartes, s’ha de ser més agressiu amb els bancs que són agressius contra els desnonats i les persones amb dificultats. No és acceptable que vulguin seguir treien beneficis a costa de les misèries de les persones”.

 

La proposta d’acord és la següent:

 

L'Ajuntament de Palma  declara a Bankia, BMN-Sa Nostra i Banco Popular entitats "non grata" pel seu continu maltractament als ciutadans de Palma en relació als processos de desnonaments en la nostra ciutat. 

 

L'Ajuntament de Palma es compromet en la major brevetat possible a tancar qualsevol operació financera amb aquestes entitats mentre mantinguin les seves polítiques agressives contra els veïns i veïnes de Palma.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: