"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/12/2014

Taules al Rita: trobades per construir un projecte que inundi Palma de Cultura

MÉS per Palma posa en marxa una sèrie de reunions cafè amb persones i entitats de tots els sectors del món cultural al Bar Rita Antoni Noguera: “L’objectiu és un gran procés participatiu d’elaboració i socialització del programa de Cultura de la ciutat”

Els membres de la llista de MÉS per Palma Antoni Noguera, Marcos Augusto i Joana Maria Coll han presentat avui en roda de premsa el calendari de trobades que es duran a terme durant el mesos de gener i febrer del 2015.


“La cultura és un dels eixos principals de la proposta política de MÉS per Palma. Aquesta proposta de programa vol la confluència de tots els sectors culturals en un projecte i relat comú que  neixi de les aportacions de les persones i les entitats que formen part de la societat. Volem connectar la participació ciutadana amb la presa de decisions polítiques”. Antoni Noguera afegeix que cada taula cafè comptarà amb membres d’entitats i representants dels diferents sectors culturals i seran reunions obertes i participatives.


Concretament, el calendari s’iniciarà el 12 de gener i fins el 5 de febrer. Totes les taules cafès es faran al Bar Rita a les 19 hores en relació a Arts Visuals, Dansa i Cultura urbana, Llibres, Patrimoni Cultural, Turisme Cultural, Música, Equipaments, i Cultura i Festes Populars.


La convocatòria de premsa d’avui s’ha celebrat avui davant les Torres del Temple, un exemple clamorós de la deixades del PP durant els darrers quatre anys en les inversions i impuls de projectes culturals i de rehabilitació del patrimoni.


“La manca de projecte cultural per Ciutat del PP ha relegat la Cultura a ser l’activitat extraescolar de l’agenda política d’aquest Ajuntament durant gairebé quatre anys. Però això s’ha de revertir”, ha afegit Antoni Noguera.


Documents

Cartells "Taules al Rita" (3936 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: