"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/12/2014

El Consell reclamarà el retorn del ‘cèntim sanitari’ a proposta de MÉS per Mallorca

El ple celebrat avui ha aprovat per unanimitat calcular i reclamar de manera formar la quantia abonada pel Consell en concepte de ‘cèntim sanitari’, contrari a la legislació europea.El ple del Consell de Mallorca ha aprovat avui, a proposta de MÉS per Mallorca i per unanimitat, calcular i reclamar de manera formal la quantia abonada per l’administració insular en concepte de ‘cèntim sanitari’ sobre els hidrocarburs, anul·lat per part del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE).

 

En aquest sentit, el ple del Consell de Mallorca ha acordat també insta posar a disposició de la ciutadania, tant per a empreses com per als particulars, els formularis per tal de poder reclamar la devolució del ‘cèntim sanitari’ davant l’Agència Tributària, i que aquests formularis siguin accessibles també a través de la web de l’administració insular.

 

El conseller del grup MÉS per Mallorca, Miquel Ensenyat, ha manifestat que “hi ha un moviment social que reclama el retorn del ‘cèntim sanitari’ i el Consell no podia obviar-ho”. Ensenyat ha assegurat que “la gran flota de vehicles que té el Consell fan imprescindible el retorn d’aquests diners per tal de destinar-los altres departaments”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: