"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/12/2014

MÉS per Palma demana un major control policial als locals nocturns de El Terreno

Antoni Verger es fa ressò de les queixes dels veïnats i veïnades d’aquesta barriada de Ciutat que suporten des de fa molt de temps brutor, renous i problemes de seguretat ciutadana i demanarà explicacions en Comissió sobre les actuacions policials dutes a terme 

El portaveu de MÉS per Palma ha rebut missatges de queixa dels veïnats i veïnades del barri de El Terreno sobre l’activitat dels locals “after hours” d’aquesta zona de Palma. “Els veïnats estan cansats de la brutor, renous i dels problemes de seguretat que genera l’activitat de determinats locals nocturns que romanen oberts fins al matí. Això fa la convivència molt difícil i degraden el barri”.

 

Per tant, MÉS per Palma demanarà en comissió del Ple de Serveis a la Ciutadania sobre les actuacions que ha dut a terme la Policia Local per donar compliment de les ordenances de renous, horaris i la resta de normatives a dins i fóra dels locals d’oci nocturn de la barriada, especialment aquells que allarguen l’horari del seu tancament fins a ben entrat el matí.

 

“Els veïnats es queixen de manca de control i des de MÉS per Palma volem que el Regidor de Seguretat Ciutadana doni explicacions sobre el tema. L’Ajuntament ha d’actuar de manera decidida i contundent i aplicar de manera efectiva les normatives”, afirma Antoni Verger.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: