"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 07/12/2014

El PSM-Entesa susp猫n temporalment l鈥檃cord de federaci贸 amb Esquerra Republicana

La decisi贸, presa pel Consell Pol铆tic del PSM-Entesa, ha entrat en vigor arran dels resultats de l'Assemblea d'Esquerra Republicana-Mallorca d'avui. En l鈥櫭爉bit local es d贸na llibertat per mantenir els acords de col路laboraci贸 en les assemblees locals de M脡S

El PSM-Entesa traslladarà l'acord a l'Executiva de MÉS per Mallorca, perquè n'analitzi les conseqüències i prengui les mesures oportunes

 

El PSM-Entesa ha suspès temporalment l’acord de federació amb Esquerra Republicana a Mallorca. Arran dels resultats de l’Assemblea d’Esquerra Republicana-Mallorca celebrada avui, l’acord del Consell Polític que preveia aquesta mesura ha entrat en vigor.

 

En l’àmbit local, el PSM-Entesa dóna llibertat per mantenir els acords de col·laboració amb els militants d’Esquerra Republicana en el marc de les assemblees locals de MÉS, sempre i quan per part de totes les parts hi hagi voluntat de mantenir aquests acords des de la confiança i la lleialtat al projecte comú.

 

Recordar també que el Consell Polític del PSM-Entesa deixà la porta oberta a reconduir la situació en un futur.

 

El PSM-Entesa traslladarà aquest acord a l’Executiva de MÉS per Mallorca perquè n'analitzi les conseqüències i prengui les mesures que consideri oportunes. L'acord també es traslladarà a Esquerra Republicana-Mallorca.

 

A partir d’ara, la prioritat absoluta del PSM-Entesa serà enfortir MÉS per Mallorca perquè el projecte continuï el seu procés de creixement i consolidació com a eina assembleària i superadora de les velles maneres de fer política, per damunt de sigles i de quotes de partit, i treballar perquè MÉS per Mallorca guanyi les properes eleccions per poder constituir un Govern de canvi transparent, eficaç, ambiciós i valent, que estigui al servei de les persones, que defensi els interessos d’aquí i que avanci cap a una democràcia realment participativa.

Documents

Acord del Consell de Direcci贸 Pol铆tica del PSM-Entesa celebrat el 26 de novembre de 2014 (71 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: