"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 06/12/2014

Els JEN-PSM i les JERC-Illes enterren la Constitució Espanyola

Ambdues joventuts independentistes qualifiquen de “morta i desfasada” la Carta Magna al·legant que cap persona nascuda després de 1960 l’ha poguda votar.Les Joventuts d’Esquerra Republicana (JERC) i els Joves d’Esquerra Nacionalista-PSM (JEN-PSM) han realitzat avui matí a la Plaça de les Columnes de Palma una performance per tal de mostrar el seu rebuig a la Constitució Espanyola. Les joventuts independentistes han enterrat simbòlicament la Carta Magna.

 

El Secretari General dels JEN-PSM, Albert Abad, ha manifestat que “mentre els Països Catalans reclamam el nostre dret a decidir, PP i PSOE uneixen forces per tal d’impedir la modificació de la Constitució i frenar la voluntat de tot un poble”. Abad ha finalitzat qualificant de “morta” la Constitució Espanyola.

 

Per la seva part, la portaveu de les JERC-Illes, Esperança Mateu, ha assegurat que “el 6 de desembre no tenim res a celebrar”. Mateu ha subratllat que “estem parlant d’un text que no ha estat votat per cap generació nascuda després de 1960, fet que posa en evidència la caducitat de la Constitució”.

 

Finalment les joventuts independentistes han reclamat la unitat de totes les forces polítiques de l’esquerra nacional en un moment tant crucial per al nostre poble.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: