"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 12/04/2005

El PSM denuncia el tracte desigual de Cort a les diferents manifestacions culturals

El grup municipal del PSM a l’Ajuntament de Palma considera desproporcionat que l’Ajuntament de Palma gasti enguany més de 360.000 € a la Feria de Abril.

Els nacionalistes asseguran que està molt bé que alguns col·lectius organitzin la Feria de Abril, “però no podem oblidar que la Feria de Abril és un negoci o es mouen molts de doblers, per tant no ha de suposar despeses per a l’Ajuntament”.

Per a Pere Muñoz, portaveu del PSM a Cort: “Encara no entenem com l’Ajuntament gastarà més de doblers a la Feria de Abril dels que destina en tot l’any a la cultura popular tradicional. Mentres veim com l’Àngel, Sant Joan, Sant Antoni o l’Estendard compten amb un pressupost mínim –molt inferior tots junts a de la Feria de Abril 2005-- volem que ens expliquin perquè es donen doblers a una activitat que té beneficis econòmics com és la Feria.”

El PSM lamenta la manca de suport municipal a la cultura popular i tradicional i demana que, amb un pressupost de també 360.000 €, es faci en col·laboració amb els col·lectius de l’àmbit un programa d’activitats anual dedicat a l’estudi, promoció o difusió de la nostra cultura popular i tradicional.

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: