"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/04/2005

El PSM considera que el macro-Centre de Tecnificació Esportiva de Calvià amaga intencions urbanístiques

El PSM ha presentat al·legacions al Centre de Tecnificació Esportiva Calvià perquè el considera un projecte desproporcionat en sòl rústic amb elements impropis d’un centre esportiu, per la qual cosa sembla que primen les intencions estrictament urbanístiques, de reclassificació de terrenys, en un municipi tan llèpol com Calvià.

En aquest sentit, Manel Moyà, portaveu del PSM a Calvià explica que “des del PSM valoram positivament la creació d’un centre d’alt rendiment, però consideram imprescindible redimensionar el projecte sotmès a informació pública”.

Per la seva banda, Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, manifesta que no té sentit que el projecte prevegi una residència de cent places. El portaveu nacionalista afirma que “el municipi de Calvià no necessita més creixement en places turístico-residencials. Calvià compta amb places d’allotjament suficients en temporada baixa per tants d’esportistes com es vulgui”.

El PSM també s’oposa a que el Centre de Tecnificació prevegi la construcció d’un nou camp de golf. En aquest sentit, Antoni Alorda considera absurd que un municipi amb més de 200.000 places en el seu planejament i cinc camps de golf construïts pretengui ampliar les hectàrees destinades a aquestes instal·lacions, sota l’excusa d’un Centre d’alt rendiment.

En les al·legacions presentades, els nacionalistes sol·liciten que es reconsideri la ubicació del Centre en sòl rústic i que no se faci enfora de les zones hoteleres i comercials.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: