"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 29/10/2014

MÉS vol convertir el Debat de Política General del Consell en una audiència oberta a la ciutadania

El portaveu al Consell, Joan Font, també ha manifestat el rebuig del seu grup a les darreres sentències del TSJIB en relació a la Radio Televisió de Mallorca [RTVM] i al Golf de Son Baco. Joan Font: “Acatem les sentències però des de MÉS per Mallorca no les compartim en absolut”.El portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Joan Font, i el conseller insular, Miquel Ensenyat, han comparegut avui en roda de premsa per presentar la moció proposada pel seu grup per reconvertir el Debat de Política General de l’administració insular en una audiència oberta per tal de que els representats polítics retin comptes amb la ciutadania i escoltin de manera directa les seves propostes.

 

Ensenyat ha manifestat que “l’actual model està caducat i allunyat de la ciutadania”. El conseller de MÉS per Mallorca ha assegurat que “tenim un model de debat en que uns exposen el que han fet bé i l’oposició diu que el que han fet malament i això no serveix per res i no soluciona els problemes reals de la ciutadania”.

 

En aquest sentit, Ensenyat ha anunciat que la proposta del seu grup té com a intenció la de convidar als col·lectius més vulnerables, i a la ciutadania en general, a participar de les decisions polítiques. “L’actual crisi econòmica i social fa que la ciutadania reclami noves formes de participació i més transparència”, ha dit Ensenyat.

 

Des de MÉS per Mallorca aposten per convertir el format del Debat de Política General, que es fa anualment dins el primer trimestre, en una jornada d’audiència pública oberta a la participació de la ciutadania en general en la qual les conselleres i consellers de l’administració insular puguin comparèixer per explicar les línies de treball, donar compte de la feina feta i resoldre els dubtes que la ciutadania pugui tenir en relació a l’activitat del Consell.

 

 

Sentències TSJIB

 

Per altra banda, el portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Joan Font, ha manifestat el seu rebuig a les sentències del TSJIB en relació a la responsabilitat del Consell d’Administració sobre l’ERE de Radio Televisió de Mallorca [RTVM] i també sobre el Golf de Son Baco. “Acatem les sentències del TSJIB sobre Radio Televisió de Mallorca i sobre el Golf de Son Baco, però no les compartim en absolut”, ha assegurat el portaveu de MÉS per Mallorca.

 

Joan Font ha finalitzat assegurant que “MÉS per Mallorca farà front a la quantitat que hagi de pagar el nostre representant al Consell d’Administració de RTVM, Andreu Caballero”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: