"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 11/04/2005

El PSM demana la intervenci贸 municipal i de Patrimoni per preservar i facilitar la visita a la Cova de Son Caulelles

El PSM vol que l鈥檃juntament i la Comissi贸 Insular de Patrimoni actu茂n per garantir la preservaci贸 de la Cova de Son Caulelles (Marratx铆) i facilitar la seva visita. En aquest sentit, el portaveu del PSM a l鈥橝juntament de Marratx铆, Joan Francesc Canyelles, i Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, han anunciat que presentaran aquesta petici贸 a les dues institucions.

Joan Francesc Canyelles destaca la import脿ncia arqueol貌gica d鈥檃quest monument pretalai貌tic i lamenta que una de les construccions prehist貌riques de Mallorca que es troba en millor estat de conservaci贸, no estigui prou ben cuidada.聽聽聽聽聽

Per la seva banda, Alorda vol que el Consell de Mallorca garanteixi la neteja, la senyalitzaci贸 i la visita a la Cova de Son Caulelles. En aquest sentit, considera que 鈥渆l Consell hauria tenir cura de la senyalitzaci贸 de l鈥檌ndret ja que, tot i que pel seu gran valor arqueol貌gic la Cova de Son Caulelles surt a totes les guies m铆nimament especialitzades, la cova resulta mala de trobar鈥.

Antoni Alorda insisteix en qu猫 el Consell ha d鈥檃provar i fer p煤blic el r猫gim de visites de tots els b茅ns d鈥檌nter猫s cultural de Mallorca d鈥檃cord amb la Llei 12/98 del patrimoni hist貌ric de les Illes Balears, segons la qual els propietaris de BICs immobles han de permetre la visita p煤blica dels b茅ns, almenys quatre dies al mes i en dies i hores pr猫viament assenyalats, tret que en siguin espec铆ficament dispensats.

En aquest cas, el PSM demana que s鈥檌ntenti una entesa amb la propietat per mantenir en condicions el monument i afavorir-ne la visita.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: