"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 27/10/2014

Ara hi ha 322 beneficiaris de la llei de dependència manco que en el mes de juny

Grup MÉS: “no s’ofereix a les famílies les ajudes econòmiques, i si aquestes ho demanen no els hi són concedides; hi ha doblers per al Palau de Congressos, però no per dependència”El Grup Parlamentari MÉS denuncia que de juny a setembre de 2014 s’han reduït els beneficiaris de la llei de dependència en 322 persones. Les dades són les següents (dades oficials de l’IMSERSO):

 

Juny: 11.528

Juliol: 11.356

Agost: 11.287

Setembre: 11.206

 

El nombre de famílies que reben la prestació econòmica davalla de 8.222 a 7.924 (298 famílies manco):

 

Juny: 8.222

Juliol: 8.042

Agost: 8.010

Setembre: 7.924

 

Aquestes dades confirmen allò que el Grup MÉS va denunciar fa unes setmanes: que no s’ofereix a les famílies les ajudes econòmiques, i si aquestes ho demanen no els hi són concedides. La diputada Fina Santiago també recorda que durant aquests tres anys i mig de Govern del PP no s’ha obert ni una sola plaça de residència per a persones majors, i s’han aturat els centres de dia.

 

“Hi ha doblers per acabar el Palau de Congressos però no per acabar els centres de dia, començats la legislatura passada”, afirma Santiago. “Mentre el PP fa un discurs victoriós de la seva gestió, cada vegada hi ha manco persones que reben una prestació per dependència”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: