"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 26/10/2014

MÉS denuncia l'anunci sexista d'un comerç de Palma

La diputada Fina Santiago presenta davant l'Institut Balear de la Dona un escrit perquè s'insti al comerç a retirar un anunci que denigra la figura de la donaL'anunci està situat a un finestral d'un comerç situat al cèntric carrer Jaume III de Palma, i en el qual es pot veure clarament com dos homes encabeixen una dona dins un poal dels fems. En paraules de la diputada Fina Santiago aquest és un tipus de publicitat que denigra la imatge de la dona, que no respon a cap justificació ni comercial ni social, i que per tant s'ha de retirar de forma immediata.

En aquest sentit, Santiago presentarà un escrit a l'Institut Balear de la Dona (IBD) per instar a la seva retirada immediata. “L'administració ha de ser garant del respecte i la convivència social. Què passaria si en comptes d'una dona, fos un polític o un personatge públic?”

Fina Santiago, juntament amb la regidora de MÉS per Palma, Neus Truyol, han pogut comprovar en primera persona que la localització cèntrica i la intencionalitat del missatge que transmet aquest anunci han de fer reaccionar a l'IBD perquè dugui a terme totes les gestions pertinents per tal d'instar a la seva retirada de forma immediata.

Així, Neus Truyol afirma que “la publicitat sexista és una forma de violència masclista que també hem d'eradicar. Aquesta imatge publicitària no sols considera la dona com un objecte amb el que "juguen" els dos homes, sinó que mostra com un "joc" el fet de "tirar al fems a la seva amiga". Volem recordar que l'eslògan de la campanya publicitària és "Made for mischief", fet per jugar o fet per entremaliadures”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: