"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 25/10/2014

MÉS per Palma condemna l'atac feixista al Casal Popular Voltor Negre i demana una actuació immediata

Antoni Noguera: “Demanam que s'actuï de forma immediata contra els delinqüents perquè responguin davant la justícia. El feixisme a Palma s’ha de tallar d’arrel, no pot durar ni tres segons”MÉS per Palma lamenta i condemna l'atac que va patir ahir el Casal Popular Voltor Negre a mans d'un grup de persones amb ideologia feixista. Aquests delinqüents agrediren a diverses persones que es trobaven dins el local i varen provocar destrosses materials importants.

No es podem permetre atacs com aquest. És inacceptable que persones amb ideologia franquista puguin atacar als ciutadans i ciutadanes de Palma d'aquesta manera. Demanam que s’actuï de forma immediata contra aquests delinqüents perquè responguin davant la justícia”.

El regidor a Cort, Antoni Noguera manifesta també que MÉS dóna tot el suport a les persones i a l'entitat que han sofert aquesta agressió. “En aquesta ciutat és intolerable aquests actes de violència feixista, els veïnats i veïnades de Palma tenen molt present el valor inherent de la cultura de la pau”.

Així mateix, Noguera es va posar en contacte ahir mateix amb el regidor de Seguretat Ciutadana per tal d'exigir una actuació immediata, no sols perquè s'actuï contra els autors de l'atac d'ahir vespre, sinó per dur a terme una investigació per la connexió d’aquestes persones amb grups feixistes a la nostra ciutat.

Noguera anuncia també que presentarà una moció d'urgència a Cort perquè es debati en el ple d'aquesta setmana, amb l'objectiu d'aconseguir el pronunciament unànime de tot el consistori que condemni aquests actes violents i manifesti la intolerància contra el feixisme.

MÉS Joves condemnen l'atac

Els Joventuts de MÉS per Mallorca també condemnen l'agressió, demanen immediates responsabilitats, i mostren la seva solidaritat i total suport a l'entitat.

 

*Imatge de X.G.Z. publicada a www.arabalears.cat


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: