"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 23/10/2014

MÉS: “El fantasma del TIL s’esfuma”

Nel Martí (Grup MÉS) considera que la nova resolució “posa en evidència l’actuació autoritària del Govern en voler imposar un TIL no aprovat pels claustres” i insta l’Executiu a derogar el TILEl Grup MÉS constata que “el fantasma del TIL s'esfuma”. El diputat Nel Martí afirma que el decret “era un miratge en el qual el PP es sentia reflectit, i ara s'ha esborrat. És temps de realisme i seny”.

 

La nova resolució aprovada avui “posa en evidència l'actuació autoritària del Govern en voler imposar el TIL no aprovat pels claustres, precepte que estableix la LOMQE”, explica Martí.

 

El Grup MÉS insta el Govern que assumeixi la seva responsabilitat, i derogui el decret TIL “per generar seguretat jurídica i estabilitat i confiança als centres”. Nel Martí afirma: “L'objectiu de millorar l'ensenyament, i amb ell les competències lingüístiques en anglès, castellà i català és evident i irrenunciable, i sempre ha format part de l'adn de les escoles de les Illes Balears. Ara és hora d'encetar un nou clima de diàleg per a una gran pacte educatiu”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: