"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 22/10/2014

MÉS per Mallorca presenta el projecte i el procés de Primàries a Sant Jordi

Més d’una quarantena de persones varen assistir ahir vespre a una assemblea informativa per explicar el projecte de radicalitat democràtica i participació ciutadana que està duent a terme MÉS amb el procés de Primàries obertesAhir vespre al Centre Cultural de Sant Jordi es va dur a terme una assemblea informativa de la mà d’Antoni Verger, portaveu de MÉS per Palma, amb l’objectiu d’explicar el present i el futur del projecte de MÉS. Les més de quaranta persones que hi varen assistir varen participar d’un debat obert per parlar del procés de Primàries Obertes que ja s’ha posat en marxa.


Es va animar a la participació perquè tothom qui vulgui es pugui presentar a ser candidat o candidata, o per a votar a les persones que representaran a MÉS en les eleccions a l’Ajuntament de palma, al Consell de Mallorca i al Parlament de les Illes Balears del maig del 2015.


Antoni Verger i Llorenç Carrió, de l'assemblea de Sant Jordi, van ser els encarregats de conduir l'acte. També hi eren presents el regidor a Cort Antoni Noguera i el conseller al Consell de Mallorca Miquel Ensenyat.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: